fbpx

icon_widget_image Ma - Za: 09:00 tot 17:30 uur Zondag - gesloten icon_widget_image Postbus 411 - 7570 AK Oldenzaal icon_widget_image +31 (0)541 745230 icon_widget_image contact@contactmakerz.nl
Jubileum Event | Expro 1
Case: Expro Engineering

Expro Jubileum Event

Een jubileum event om nooit te vergeten!

Expro

Case gegevens

Opdrachtgever

Expro Engineering

Gelegenheid

Jubileumreis

Aantal deelnemers

60 personen

Locatie

Wijk aan Zee

Programma

Beach | Helikopter | RIB boot | Legertruck | Beachvolleybal | BBQ | Drinks

Expro Jubileum Event

Een Expro Jubileum Event op het strand van Wijk aan Zee, dat was het vooruitzicht. Wat een mooie manier om het 10-jarig jubileum van Epro Engineering en Expro IT te vieren. Lekker relaxt met de voetjes in het zand, maar ook met een hoop spektakel! Het personeel moest in de watten gelegd worden, want Expro was dankbaar voor de inzet van alle medewerkers. Dat kwam in de gesprekken die we hadden wel duidelijk naar voren. Met dat in het vizier zijn we gezamenlijk tot het Expro Jubileum Event gekomen, met een spectaculair programma! Met oude legertrucks, een helikopter, een RIB boot en een Expro Beachclub was het een geslaagde dag, welke werd afgesloten met een heerlijk BBQ en voldoende drankjes die erg welkom waren tijdens dit dorstige weer. Het was nog tot laat gezellig, waarna we de touringcars weer huiswaarts lieten gaan en het Expro Jubileum Event ten einde was.

“Het was in één woord geweldig!”

Expro Jubileum Event

De highlights

Voetjes in het zand

Schitterend weer

We hadden prachtig weer, ideaal voor een beach-event! Heerlijk met de voetjes in het zand en een drankje in de hand.

Ter land, ter zee en in de lucht

Spectaculaire activiteiten

Een helikoptervlucht, een spartaanse rit in een oude legertruck en een spectaculaire tocht over het water met een RIB boot!

Exclusief gereserveerd

Expro Beachclub

We hadden een eigen beachclub voor Expro geregeld, exclusief afgehuurd en dus de ideale plek voor de dag en de avond!

    Meer weten over deze case?

    Wil je meer informatie ontvangen over deze case? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ben je nu al enthousiast over Contactmakerz en ontvang je graag een uitgewerkte offerte aan de hand van deze case, vraag die dan hieronder aan. Uiteraard mag je ons ook eerst bellen of mailen!

    Uw gegevens

    Gerelateerd

    Gerelateerde producten