fbpx

icon_widget_image Ma - Za: 09:00 tot 17:30 uur Zondag - gesloten icon_widget_image Postbus 411 - 7570 AK Oldenzaal icon_widget_image +31 (0)541 745230 icon_widget_image contact@contactmakerz.nl
Ons verhaal

Over ons

Contactmakerz

Ons verhaal

Als het over ons gaat, dan vinden wij dat persoonlijk contact altijd boven ieder ander contact gaat. In de drang om te presteren, vergeten we soms dat het gaat om het creëren van momentenContactmomenten met je doelgroep en meer verbondenheid in je organisatie. Mensen van vlees en bloed die met elkaar in contact zijn, die elkaar iets vertellen waar ze beiden bewust of onbewust iets van leren, zodat ze elkaars leven verrijken. Los van het middel, vast in het moment. Dáár maken wij het verschil: spraakmakende concepten waarbij contact maken voorop staat.

Contactmakerz organiseert, faciliteert en coördineert jouw event van begin tot eind. Door onze diverse labels kunnen we elke vraag bedienen en zorgen wij ervoor dat je verwachtingen worden overtroffen. Of het nu gaat om een groot of klein evenement, wij werken met passie en vanuit onze jarenlange ervaring voor de meest diverse opdrachtgevers, om jouw event tot in de puntjes te verzorgen.

Over ons | Eventbureau Contactmakerz 1
Verbinding creëren met betekenisvol contact

Waarom contactmakerz?

Niets is onmogelijk bij Contactmakerz. Wij zijn een creatief bureau dat spraakmakende concepten voor evenementen ontwikkelt om mensen en merken samen te brengen. We houden van mensen en van wat er gebeurt als ze iets met elkaar delen. Evenementen bieden een interactieve omgeving waar mensen nieuwe vaardigheden kunnen leren die hen in hun leven, studie of toekomstige carrière kunnen helpen. En door onze labels kunnen wij maatwerk leveren. Voor ieder wat wils.

RECENSIES

Klanten
VX Company Application Lifecycle Management | Bedrijfsuitjes

Bianca de Vijver

Onder begeleiding van twee enthousiaste medewerkers van Contactmakerz hebben wij met 17 collega’s een Ketting Reactie XXL gebouwd. Samenwerken, communiceren, verbinden, werken met een bonte verzameling aan materialen en als slot een knallende finale. Een erg originele activiteit voor een gezellige middag. Dank jullie wel voor een leuke middag!

Araco International | Bedrijfsuitjes

Brigiet ter Mors

Ik werk al wat langer met deze mensen en ik weet gewoon dat het altijd goed geregeld is. Ze hebben ervaring en dat merk je niet alleen tijdens een event, maar ook bij de keuze van het programma en locatie.

Topicus | Personeelsreizen

Elise Oude Scholten

We hebben al meerdere keren geboekt bij Contactmakerz en het label Uitjesclub. Ik heb een goed en vertrouwd gevoel bij ze, ze luisteren echt naar je en ze voelen precies aan, wat mijn wensen zijn.

Het creëren van onvergetelijke momenten door contact te maken.