icon_widget_image Ma - Za: 09:00 tot 17:30 uur Zondag - gesloten icon_widget_image Postbus 411 - 7570 AK Oldenzaal icon_widget_image +31 (0)541 297387 icon_widget_image contact@contactmakerz.nl

Personeelsreis

0,00

Een personeelsreis met al je collega’s? Hoe leuk is dat! Wij helpen je een geschikte bestemming kiezen en zorgen dat alle onderdelen van jullie personeelsreis perfect op elkaar aansluiten. Wij nemen de totale organisatie voor je uit handen. Door onze lokale contacten en onze ervaren reisbegeleiders, zorgen we dat jullie de mooiste plekjes ontdekken en de leukste activiteiten beleven. Een personeelsreis waar nog hééél lang over wordt nagepraat!

Quick info

Beschrijving

Personeelsreis | Personeelsreizen 1

Personeelsreis

Beleef samen de reis van je leven!

Travel

Samen ontdekken

Personeelsreis = Genieten!

Een personeelsreis met al je collega's? Hoe leuk is dat! Wij helpen je een geschikte bestemming kiezen. Tevens zorgen we dat alle onderdelen van je personeelsreis perfect op elkaar aansluiten. Wij nemen de hele organisatie voor je uit handen. Daarbij hebben we veel lokale contacten en ervaren reisbegeleiders. Zij zorgen dat jullie de mooiste plekjes ontdekken en de leukste activiteiten beleven. Een reis waar nog heel lang over wordt nagepraat!
Personeelsreis | Personeelsreizen 2
Contactmakerz

Een personeelsreis
verbindt

Een personeelsreis kiezen boven een bedrijfsuitje, personeelsfeest of bedrijfsfestival, kan verschillende redenen hebben. Het is belangrijk om te weten wat de meerwaarde is van een personeelsreis. Wij zien vooral de verbinding binnen de groep als grootste pluspunt. Personeelsreizen zijn meerdaags en het onderling contact is intensiever en diverser. Daarnaast wordt je tijdens de reis uit je ‘normale’ omgeving gehaald, waardoor je wordt openstelt voor nieuwe ervaringen. Ons advies is dan ook om altijd een programma te hebben tijdens de reis. Vrije tijd is leuk en kan zeker in het programma worden gepast, maar samen beleven staat voorop. Dat zorgt voor emoties en herinneringen, die aan de basis staan voor de onderlinge verbinding die daarmee ontstaat!

Adviesgesprek

Wil je hier meer over weten? Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord. We bieden je graag een gratis adviesgesprek, mocht je je eens willen oriënteren.

Ervaren reisbegeleiding

Als 20 jaar reis en event ervaring

Eén aanspreekpunt

Het hele traject contact met je eigen travelmanager

Beproefd stappenplan

We nemen je stap voor stap mee op reis

Welke bestemming?

Er zijn vele bestemmingen, dus is het belangrijk om de juiste bestemming voor jouw groep te kiezen.

Met eigen vervoer, touringcar, trein of vliegtuig?

Maximale reistijd van deur tot deur?

Welk budget beschikbaar voor de reis?

Hoeveel dagen duurt de reis?

BESTEMMINGEN

Bestemmingen
Landrover Experience International

Landrover Experience International

We nemen je mee op een bijzondere personeelsreis, waarbij je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zou belanden. Proef de sfeer van het buitenleven, geniet van het ruige landschap en ervaar de kracht van de Landrovers. Met teamwork komen we allemaal op de eindbestemming. We verzorgen deze onvergetelijke reis in meerdere landen. verzorgen.

Peking Express Europe

Peking Express Europe

Wie kent Peking Express niet! Op basis van dit spannende tv-programma hebben we een personeelsreis samengesteld. Deze is te spelen in diverse landen in Europa, waarbij we je tijdens de reis meenemen in dit unieke spel. Beleef het land op een unieke manier, waarbij wij jullie de mooiste plekken laten zien. Uiteraard is er, naast het spel, ook tijd voor gezellig samenzijn met collega's!

Hunted Game Europe

Hunted Game Europe

Je zal het TV-programma vast kennen. Wij hebben in ieder geval een themareis ontwikkeld in dezelfde sfeer, met een hoop spanning en sensatie. Een personeelsreis die al vóór de reisdatum kan beginnen, waarbij we 'hunters' en 'the hunted' selecteren en waarbij we een leuke mix hebben van opdrachten en gezellig samenzijn. Een reis om niet snel te vergeten!

CSI International

CSI International

CSI International is een spannende game die we spelen tijdens jullie personeelsreis, we kunnen zelf als beginnen vóórdat jullie reis begint! In diverse steden hebben we een uitdagend scenario uitgerold, die door jullie moet worden opgelost. We legt de juiste links, lost de opdrachten op en ontrafel het geheim?!

Expeditie Robinson Europe

Expeditie Robinson Europe

Expeditie Robinson, maar dan in het buitenland. Een spannende personeelsreis die je meeneemt in de proeven, samenwerking en uiteraard de spannende Eilandraad. Jullie reis is van begin tot eind in Robinson-sfeer en wordt natuurlijk afgesloten met een spannend eindspel. Wie wordt de nieuwe Robinson?!

Escape Game International

Escape Game International

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Wie is de Mol Europe

Wie is de Mol Europe

Wie is de Mol kennen we allemaal. Hoe gaaf om dat als personeelsreis te spelen. Het spel start al vóórdat de reis begint; mollen aanwijzen, opdrachten versturen, de spanning voeren we langzaam op richting de vertrekdatum. En tijdens jullie reis spelen we het spel gewoon door. Altijd op je hoede, totdat we het spannende eindspel gaan spelen in het centrum van een mooie Europese stad. Op deze manier zal je de stad nooit weer beleven!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Geocaching???

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Personeelsreis Rotterdam 3

Personeelsreis Rotterdam

Een personeelsreis Rotterdam betekent een reis vol verrassingen! Ontdek deze stad is en kom erachter wat het allemaal te bieden heeft. Geniet van architectuur, spectaculaire activiteiten, culinair genieten en een hoop gezelligheid.

Personeelsreis Maastricht Personeelsreizen

Personeelsreis Maastricht

Tijdens een personeelsreis Maastricht kan je genieten van het bourgondische leven. In één van de oudste steden van Nederland tref je tevens vriendelijke mensen, gezellige terrassen en oude basilieken. Genoeg te zien en te doen in de stad én in de prachtige omgeving.

Personeelsreis Friesland Personeelsreizen 2

Personeelsreis Friesland

Wat heeft een personeelsreis Friesland te bieden? Te veel om op te noemen! Lekker met jouw groep op een aantal skûtsjes een prachtige tocht maken, onderweg waterskiën, een lunch met versgerookte paling en een afsluitend feest midden op het Sneekermeer!

Personeelsreis Amsterdam Personeelsreizen

Personeelsreis Amsterdam

Een personeelsreis naar Amsterdam is een klassieker, maar altijd een succes! De prachtige stad met de grachten, de rijke historie, het gezellige nachtleven en de diversiteit aan cultuur, zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Personeelsreis Scheveningen Den Haag Personeelsreizen

Personeelsreis Scheveningen & Den Haag

Wat een mooie combinatie om een personeelsreis Scheveningen / Den Haag te doen! Je kan niet alleen genieten van het strand, maar ook van de stad Den Haag. We huren een tram voor je en laten je de stad ontdekken!

Personeelsreis Waddeneilanden Personeelsreizen

Personeelsreis Waddeneilanden

Een personeelsreis Waddeneilanden is altijd bijzonder! Geen plek waar iedereen al een keer geweest is. Genieten van het strand, voetjes in het zand en de heerlijke natuur. Een ideale bestemming om samen te genieten.

Personeelsreis Twente Personeelsreizen

Personeelsreis Twente

Wat heeft een personeelsreis Twente nog meer te bieden dan rust, ruimte en authentiek leven? Bruisende steden, interessant bedrijfsleven en een rijke historie. Ga het allemaal ontdekken in verrassend Twente!

Personeelsreis Utrecht Personeelsreizen

Personeelsreis Utrecht

Wat heeft een personeelsreis Utrecht te bieden? Enorm veel! Een prachtige stad, centraal gelegen in Nederland en met veel te doen en te beleven. Wat dacht je van een spannende escape game in het centrum van Utrecht of een lunch tijdens een boottocht in de grachten!

Personeelsreis Berlijn Personeelsreizen

Personeels Berlijn

Een personeelsreis Berlijn begint het lekkerste met de trein. Binnen enkele uren in hartje Berlijn en klaar voor een paar dagen genieten van deze metropool. Oude trabantjes rijden, een spannende city game of de Brandenburger Tor bezoeken. Genoeg te beleven!

Personeelsreis Münster Personeelsreizen

Personeels Münster

Je zal niet als eerste denken aan een personeelsreis Münster, maar toch is het waard om er eens beter naar te kijken. Een prachtige stad, een Dom, een stadsmeer, een beroemde kerstmarkt en diverse kastelen in en rond de stad. Wat een reis maken we voor jullie groep!

Personeelsreis Hamburg Personeelsreizen

Personeels Hamburg

Al eens een personeelsreis Hamburg gedaan? Dat is écht een aanrader! De stad heeft enorm veel te bieden en heeft voldoende hotels voor grote groepen. Spektakel op het water met RIB boten, een rondvaart naar de havens, een rondleiding bij de Airbus fabriek, met Segways de stad verkennen, gezellig op stap op de Reeperbahn,.... Moet ik nog even doorgaan?

Personeelsreis Keulen Personeelsreizen

Personeels Keulen

Bij een personeelsreis Keulen valt de reistijd vaak mee. Ondanks de korte rit, heb je gelijk het Duitse gevoel. Een prachtige Dom, de brede rivier de Rijn en altijd wel een gezellig brauhaus in de buurt voor een vers gebrouwen biertje. Wat een mooie stad voor een reis met collega's!

Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Antwerpen

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Brugge & Oostende

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Brussel

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Gent

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Rome

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Parijs

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Londen

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Krakau

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Luxemburg

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Barcelona

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Malta

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Split

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Thema
Landrover Experience International

Landrover Experience International

We nemen je mee op een bijzondere personeelsreis, waarbij je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zou belanden. Proef de sfeer van het buitenleven, geniet van het ruige landschap en ervaar de kracht van de Landrovers. Met teamwork komen we allemaal op de eindbestemming. We verzorgen deze onvergetelijke reis in meerdere landen. verzorgen.

Peking Express Europe

Peking Express Europe

Wie kent Peking Express niet! Op basis van dit spannende tv-programma hebben we een personeelsreis samengesteld. Deze is te spelen in diverse landen in Europa, waarbij we je tijdens de reis meenemen in dit unieke spel. Beleef het land op een unieke manier, waarbij wij jullie de mooiste plekken laten zien. Uiteraard is er, naast het spel, ook tijd voor gezellig samenzijn met collega's!

Hunted Game Europe

Hunted Game Europe

Je zal het TV-programma vast kennen. Wij hebben in ieder geval een themareis ontwikkeld in dezelfde sfeer, met een hoop spanning en sensatie. Een personeelsreis die al vóór de reisdatum kan beginnen, waarbij we 'hunters' en 'the hunted' selecteren en waarbij we een leuke mix hebben van opdrachten en gezellig samenzijn. Een reis om niet snel te vergeten!

CSI International

CSI International

CSI International is een spannende game die we spelen tijdens jullie personeelsreis, we kunnen zelf als beginnen vóórdat jullie reis begint! In diverse steden hebben we een uitdagend scenario uitgerold, die door jullie moet worden opgelost. We legt de juiste links, lost de opdrachten op en ontrafel het geheim?!

Expeditie Robinson Europe

Expeditie Robinson Europe

Expeditie Robinson, maar dan in het buitenland. Een spannende personeelsreis die je meeneemt in de proeven, samenwerking en uiteraard de spannende Eilandraad. Jullie reis is van begin tot eind in Robinson-sfeer en wordt natuurlijk afgesloten met een spannend eindspel. Wie wordt de nieuwe Robinson?!

Escape Game International

Escape Game International

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Wie is de Mol Europe

Wie is de Mol Europe

Wie is de Mol kennen we allemaal. Hoe gaaf om dat als personeelsreis te spelen. Het spel start al vóórdat de reis begint; mollen aanwijzen, opdrachten versturen, de spanning voeren we langzaam op richting de vertrekdatum. En tijdens jullie reis spelen we het spel gewoon door. Altijd op je hoede, totdat we het spannende eindspel gaan spelen in het centrum van een mooie Europese stad. Op deze manier zal je de stad nooit weer beleven!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Geocaching???

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Nederland
Personeelsreis Rotterdam 3

Personeelsreis Rotterdam

Een personeelsreis Rotterdam betekent een reis vol verrassingen! Ontdek deze stad is en kom erachter wat het allemaal te bieden heeft. Geniet van architectuur, spectaculaire activiteiten, culinair genieten en een hoop gezelligheid.

Personeelsreis Maastricht Personeelsreizen

Personeelsreis Maastricht

Tijdens een personeelsreis Maastricht kan je genieten van het bourgondische leven. In één van de oudste steden van Nederland tref je tevens vriendelijke mensen, gezellige terrassen en oude basilieken. Genoeg te zien en te doen in de stad én in de prachtige omgeving.

Personeelsreis Friesland Personeelsreizen 2

Personeelsreis Friesland

Wat heeft een personeelsreis Friesland te bieden? Te veel om op te noemen! Lekker met jouw groep op een aantal skûtsjes een prachtige tocht maken, onderweg waterskiën, een lunch met versgerookte paling en een afsluitend feest midden op het Sneekermeer!

Personeelsreis Amsterdam Personeelsreizen

Personeelsreis Amsterdam

Een personeelsreis naar Amsterdam is een klassieker, maar altijd een succes! De prachtige stad met de grachten, de rijke historie, het gezellige nachtleven en de diversiteit aan cultuur, zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Personeelsreis Scheveningen Den Haag Personeelsreizen

Personeelsreis Scheveningen & Den Haag

Wat een mooie combinatie om een personeelsreis Scheveningen / Den Haag te doen! Je kan niet alleen genieten van het strand, maar ook van de stad Den Haag. We huren een tram voor je en laten je de stad ontdekken!

Personeelsreis Waddeneilanden Personeelsreizen

Personeelsreis Waddeneilanden

Een personeelsreis Waddeneilanden is altijd bijzonder! Geen plek waar iedereen al een keer geweest is. Genieten van het strand, voetjes in het zand en de heerlijke natuur. Een ideale bestemming om samen te genieten.

Personeelsreis Twente Personeelsreizen

Personeelsreis Twente

Wat heeft een personeelsreis Twente nog meer te bieden dan rust, ruimte en authentiek leven? Bruisende steden, interessant bedrijfsleven en een rijke historie. Ga het allemaal ontdekken in verrassend Twente!

Personeelsreis Utrecht Personeelsreizen

Personeelsreis Utrecht

Wat heeft een personeelsreis Utrecht te bieden? Enorm veel! Een prachtige stad, centraal gelegen in Nederland en met veel te doen en te beleven. Wat dacht je van een spannende escape game in het centrum van Utrecht of een lunch tijdens een boottocht in de grachten!

Duitsland
Personeelsreis Berlijn Personeelsreizen

Personeels Berlijn

Een personeelsreis Berlijn begint het lekkerste met de trein. Binnen enkele uren in hartje Berlijn en klaar voor een paar dagen genieten van deze metropool. Oude trabantjes rijden, een spannende city game of de Brandenburger Tor bezoeken. Genoeg te beleven!

Personeelsreis Münster Personeelsreizen

Personeels Münster

Je zal niet als eerste denken aan een personeelsreis Münster, maar toch is het waard om er eens beter naar te kijken. Een prachtige stad, een Dom, een stadsmeer, een beroemde kerstmarkt en diverse kastelen in en rond de stad. Wat een reis maken we voor jullie groep!

Personeelsreis Hamburg Personeelsreizen

Personeels Hamburg

Al eens een personeelsreis Hamburg gedaan? Dat is écht een aanrader! De stad heeft enorm veel te bieden en heeft voldoende hotels voor grote groepen. Spektakel op het water met RIB boten, een rondvaart naar de havens, een rondleiding bij de Airbus fabriek, met Segways de stad verkennen, gezellig op stap op de Reeperbahn,.... Moet ik nog even doorgaan?

Personeelsreis Keulen Personeelsreizen

Personeels Keulen

Bij een personeelsreis Keulen valt de reistijd vaak mee. Ondanks de korte rit, heb je gelijk het Duitse gevoel. Een prachtige Dom, de brede rivier de Rijn en altijd wel een gezellig brauhaus in de buurt voor een vers gebrouwen biertje. Wat een mooie stad voor een reis met collega's!

België
Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Antwerpen

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Brugge & Oostende

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Brussel

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Gent

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Europa
Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Rome

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Parijs

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Londen

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Krakau

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Luxemburg

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Barcelona

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Malta

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Split

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

  Meer informatie ontvangen?

  Wil je meer informatie ontvangen over dit event? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ben je nu al enthousiast over Contactmakerz en ontvang je graag een uitgewerkte offerte, vraag die dan hieronder aan. Uiteraard mag je ons ook eerst bellen of mailen!

  Uw gegevens

  Onze klanten

  Cases

  Extra informatie

  Tijdsduur

  2 uur

  Locatie

  Oldenzaal

  Inclusief

  Beschermende Kleding, Diverse spuitbussen, Professionele begeleiding

  Exclusief

  BTW, Reiskosten

  Aantal deelnemers

  15 – 500 personen

  Bijzonderheden

  Minimaal 3m2 vrije ruimte per persoon. Voor binnen: goede ventilatie!

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Personeelsreis” te beoordelen