fbpx

icon_widget_image Ma - Za: 09:00 tot 17:30 uur Zondag - gesloten icon_widget_image Postbus 411 - 7570 AK Oldenzaal icon_widget_image +31 (0)541 745230 icon_widget_image contact@contactmakerz.nl

Personeelsreis

0,00

Een personeelsreis met al je collega’s? Hoe leuk is dat! Wij helpen je een geschikte bestemming kiezen en zorgen dat alle onderdelen van jullie personeelsreis perfect op elkaar aansluiten. Wij nemen de totale organisatie voor je uit handen. Door onze lokale contacten en onze ervaren reisbegeleiders, zorgen we dat jullie de mooiste plekjes ontdekken en de leukste activiteiten beleven. Een personeelsreis waar nog hééél lang over wordt nagepraat!

Quick info

Beschrijving

Samen ontdekken

Personeelsreis = Contact

Een personeelsreis met al je collega's? Hoe leuk is dat! Wij helpen je een geschikte bestemming kiezen. Tevens zorgen we dat alle onderdelen van je personeelsreis perfect op elkaar aansluiten. Wij nemen de hele organisatie voor je uit handen. Daarbij hebben we veel lokale contacten en ervaren reisbegeleiders. Zij zorgen dat jullie de mooiste plekjes ontdekken en de leukste activiteiten beleven. Een reis waar nog heel lang over wordt nagepraat!
Personeelsreis | Personeelsreizen 2

Een personeelsreis
verbindt

Een personeelsreis kiezen boven een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of bedrijfsfestival, kan verschillende redenen hebben. Het is belangrijk om te weten wat de meerwaarde is van een personeelsreis. Wij zien vooral de verbinding binnen de groep als grootste pluspunt. Personeelsreizen zijn meerdaags en het onderling contact is intensiever en diverser. Daarnaast wordt je tijdens de reis uit je ‘normale’ omgeving gehaald, waardoor je wordt openstelt voor nieuwe ervaringen. Ons advies is dan ook om altijd een programma te hebben tijdens de reis. Vrije tijd is leuk en kan zeker in het programma worden gepast, maar samen beleven staat voorop. Dat zorgt voor emoties en herinneringen, die uiteindelijk zorgen voor de onderlinge verbinding!

Adviesgesprek

Wil je hier meer over weten? Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord. We bieden je graag een gratis adviesgesprek, mocht je je eens willen oriënteren.

Ervaren reisbegeleiding

Al 20 jaar reis en event ervaring

Eén aanspreekpunt

Het hele traject contact met je eigen travelmanager

Beproefd stappenplan

We nemen je stap voor stap mee op reis

VX Company Application Lifecycle Management | Bedrijfsuitjes

Bianca de Vijver

Onder begeleiding van twee enthousiaste medewerkers van Contactmakerz hebben wij met 17 collega’s een Ketting Reactie XXL gebouwd. Samenwerken, communiceren, verbinden, werken met een bonte verzameling aan materialen en als slot een knallende finale. Een erg originele activiteit voor een gezellige middag. Dank jullie wel voor een leuke middag!

Araco International | Bedrijfsuitjes

Brigiet ter Mors

Ik werk al wat langer met deze mensen en ik weet gewoon dat het altijd goed geregeld is. Ze hebben ervaring en dat merk je niet alleen tijdens een event, maar ook bij de keuze van het programma en locatie.

Topicus | Personeelsreizen

Elise Oude Scholten

We hebben al meerdere keren geboekt bij Contactmakerz en het label Uitjesclub. Ik heb een goed en vertrouwd gevoel bij ze, ze luisteren echt naar je en ze voelen precies aan, wat mijn wensen zijn.

Pharmaline | Jubileum-event

Roy Kraster

We hebben via Contactmakerz een heel gaaf bedrijfsuitje gehad. Een spannend event, geheel op maat gemaakt. Het was een jubileum, dus Contactmakerz had extra uitgepakt volgens mij. Top!

Welke bestemming?

Er zijn vele bestemmingen, dus is het belangrijk om de juiste bestemming voor jouw groep te kiezen.

Met eigen vervoer, touringcar, trein of vliegtuig?

Maximale reistijd van deur tot deur?

Welk budget beschikbaar voor de reis?

Hoeveel dagen duurt de reis?

BESTEMMINGEN

Bestemmingen
Personeelsreis Rotterdam 3

Personeelsreis Rotterdam

Een personeelsreis Rotterdam betekent een reis vol verrassingen! Ontdek deze stad is en kom erachter wat het allemaal te bieden heeft. Geniet van architectuur, spectaculaire activiteiten, culinair genieten en een hoop gezelligheid.

Personeelsreis Maastricht Personeelsreizen

Personeelsreis Maastricht

Tijdens een personeelsreis Maastricht kan je genieten van het bourgondische leven. In één van de oudste steden van Nederland tref je tevens vriendelijke mensen, gezellige terrassen en oude basilieken. Genoeg te zien en te doen in de stad én in de prachtige omgeving.

Personeelsreis Friesland Personeelsreizen 2

Personeelsreis Friesland

Wat heeft een personeelsreis Friesland te bieden? Te veel om op te noemen! Lekker met jouw groep op een aantal skûtsjes een prachtige tocht maken, onderweg waterskiën, een lunch met versgerookte paling en een afsluitend feest midden op het Sneekermeer!

Personeelsreis Amsterdam Personeelsreizen

Personeelsreis Amsterdam

Een personeelsreis naar Amsterdam is een klassieker, maar altijd een succes! De prachtige stad met de grachten, de rijke historie, het gezellige nachtleven en de diversiteit aan cultuur, zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Personeelsreis Scheveningen Den Haag Personeelsreizen

Personeelsreis Scheveningen & Den Haag

Wat een mooie combinatie om een personeelsreis Scheveningen / Den Haag te doen! Je kan niet alleen genieten van het strand, maar ook van de stad Den Haag. We huren een tram voor je en laten je de stad ontdekken!

Personeelsreis Waddeneilanden Personeelsreizen

Personeelsreis Waddeneilanden

Een personeelsreis Waddeneilanden is altijd bijzonder! Geen plek waar iedereen al een keer geweest is. Genieten van het strand, voetjes in het zand en de heerlijke natuur. Een ideale bestemming om samen te genieten.

Personeelsreis Twente Personeelsreizen

Personeelsreis Twente

Wat heeft een personeelsreis Twente nog meer te bieden dan rust, ruimte en authentiek leven? Bruisende steden, interessant bedrijfsleven en een rijke historie. Ga het allemaal ontdekken in verrassend Twente!

Personeelsreis Utrecht Personeelsreizen

Personeelsreis Utrecht

Wat heeft een personeelsreis Utrecht te bieden? Enorm veel! Een prachtige stad, centraal gelegen in Nederland en met veel te doen en te beleven. Wat dacht je van een spannende escape game in het centrum van Utrecht of een lunch tijdens een boottocht in de grachten!

Personeelsreis Berlijn Personeelsreizen

Personeelsreis Berlijn

Een personeelsreis Berlijn begint het lekkerste met de trein. Binnen enkele uren in hartje Berlijn en klaar voor een paar dagen genieten van deze metropool. Oude trabantjes rijden, een spannende city game of de Brandenburger Tor bezoeken. Genoeg te beleven!

Personeelsreis Münster Personeelsreizen

Personeelsreis Münster

Je zal niet als eerste denken aan een personeelsreis Münster, maar toch is het waard om er eens beter naar te kijken. Een prachtige stad, een Dom, een stadsmeer, een beroemde kerstmarkt en diverse kastelen in en rond de stad. Wat een reis maken we voor jullie groep!

Personeelsreis Hamburg Personeelsreizen

Personeelsreis Hamburg

Al eens een personeelsreis Hamburg gedaan? Dat is écht een aanrader! De stad heeft enorm veel te bieden en heeft voldoende hotels voor grote groepen. Spektakel op het water met RIB boten, een rondvaart naar de havens, een rondleiding bij de Airbus fabriek, met Segways de stad verkennen, gezellig op stap op de Reeperbahn,.... Moet ik nog even doorgaan?

Personeelsreis Keulen Personeelsreizen

Personeelsreis Keulen

Bij een personeelsreis Keulen valt de reistijd vaak mee. Ondanks de korte rit, heb je gelijk het Duitse gevoel. Een prachtige Dom, de brede rivier de Rijn en altijd wel een gezellig brauhaus in de buurt voor een vers gebrouwen biertje. Wat een mooie stad voor een reis met collega's!

Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Antwerpen

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Brugge & Oostende

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Brussel

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Gent

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Landrover Experience International

Landrover Experience International

We nemen je mee op een bijzondere personeelsreis, waarbij je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zou belanden. Proef de sfeer van het buitenleven, geniet van het ruige landschap en ervaar de kracht van de Landrovers. Met teamwork komen we allemaal op de eindbestemming. We verzorgen deze onvergetelijke reis in meerdere landen. verzorgen.

Peking Express Europe

Peking Express Europe

Wie kent Peking Express niet! Op basis van dit spannende tv-programma hebben we een personeelsreis samengesteld. Deze is te spelen in diverse landen in Europa, waarbij we je tijdens de reis meenemen in dit unieke spel. Beleef het land op een unieke manier, waarbij wij jullie de mooiste plekken laten zien. Uiteraard is er, naast het spel, ook tijd voor gezellig samenzijn met collega's!

Hunted Game Europe

Hunted Game Europe

Je zal het TV-programma vast kennen. Wij hebben in ieder geval een themareis ontwikkeld in dezelfde sfeer, met een hoop spanning en sensatie. Een personeelsreis die al vóór de reisdatum kan beginnen, waarbij we 'hunters' en 'the hunted' selecteren en waarbij we een leuke mix hebben van opdrachten en gezellig samenzijn. Een reis om niet snel te vergeten!

CSI International

CSI International

CSI International is een spannende game die we spelen tijdens jullie personeelsreis, we kunnen zelf als beginnen vóórdat jullie reis begint! In diverse steden hebben we een uitdagend scenario uitgerold, die door jullie moet worden opgelost. We legt de juiste links, lost de opdrachten op en ontrafel het geheim?!

Expeditie Robinson Europe 2

Expeditie Robinson Europe

Expeditie Robinson, maar dan in het buitenland. Een spannende personeelsreis die je meeneemt in de proeven, samenwerking en uiteraard de spannende Eilandraad. Jullie reis is van begin tot eind in Robinson-sfeer en wordt natuurlijk afgesloten met een spannend eindspel. Wie wordt de nieuwe Robinson?!

Escape Game International

Escape Game International

Een Escape Game als personeelsreis, hoe leuk is dat! We spelen het spel in diverse steden in Europa en het doel is duidelijk...ontsnap uit de stad en open de laatste kluis. Dit kan alleen door in je team goed samen te werken en de diverse opdrachten onderweg goed uit te voeten. Het spel wordt tijdens de reis langzaam opgebouwd en laat beetje bij beetje z'n geheimen los. Laat je meeslepen in deze spannende themareis!

Wie is de Mol Europe 2

Op jacht naar de Mol Europe

Wil je ook eens meedoen aan ``Op jacht naar de Mol``? Hoe gaaf om dat als personeelsreis te spelen. Het spel start al vóórdat de reis begint; mollen aanwijzen, opdrachten versturen, de spanning voeren we langzaam op richting de vertrekdatum. En tijdens jullie reis spelen we het spel gewoon door. Altijd op je hoede, totdat we het spannende eindspel gaan spelen in het centrum van een mooie Europese stad. Op deze manier zal je de stad nooit weer beleven!

Citycaching Game Europe Personeelsreis

Citycaching Game Europe

Bij Citycaching Game Europe combineer je een gezellige personeelsreis naar een leuke stad in Europa, met een spannende activiteit. Een activiteit die je niet in teams TEGEN elkaar speelt, maar MET elkaar! Het gezamenlijke doel zorgt dat de reis een extra dimensie krijgt. Daarnaast kom je door de activiteit op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Allemaal op een ongedwongen manier en uiteraard genoeg tijd om te genieten van de stad zelf!

Nederland
Personeelsreis Rotterdam 3

Personeelsreis Rotterdam

Een personeelsreis Rotterdam betekent een reis vol verrassingen! Ontdek deze stad is en kom erachter wat het allemaal te bieden heeft. Geniet van architectuur, spectaculaire activiteiten, culinair genieten en een hoop gezelligheid.

Personeelsreis Maastricht Personeelsreizen

Personeelsreis Maastricht

Tijdens een personeelsreis Maastricht kan je genieten van het bourgondische leven. In één van de oudste steden van Nederland tref je tevens vriendelijke mensen, gezellige terrassen en oude basilieken. Genoeg te zien en te doen in de stad én in de prachtige omgeving.

Personeelsreis Friesland Personeelsreizen 2

Personeelsreis Friesland

Wat heeft een personeelsreis Friesland te bieden? Te veel om op te noemen! Lekker met jouw groep op een aantal skûtsjes een prachtige tocht maken, onderweg waterskiën, een lunch met versgerookte paling en een afsluitend feest midden op het Sneekermeer!

Personeelsreis Amsterdam Personeelsreizen

Personeelsreis Amsterdam

Een personeelsreis naar Amsterdam is een klassieker, maar altijd een succes! De prachtige stad met de grachten, de rijke historie, het gezellige nachtleven en de diversiteit aan cultuur, zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Personeelsreis Scheveningen Den Haag Personeelsreizen

Personeelsreis Scheveningen & Den Haag

Wat een mooie combinatie om een personeelsreis Scheveningen / Den Haag te doen! Je kan niet alleen genieten van het strand, maar ook van de stad Den Haag. We huren een tram voor je en laten je de stad ontdekken!

Personeelsreis Waddeneilanden Personeelsreizen

Personeelsreis Waddeneilanden

Een personeelsreis Waddeneilanden is altijd bijzonder! Geen plek waar iedereen al een keer geweest is. Genieten van het strand, voetjes in het zand en de heerlijke natuur. Een ideale bestemming om samen te genieten.

Personeelsreis Twente Personeelsreizen

Personeelsreis Twente

Wat heeft een personeelsreis Twente nog meer te bieden dan rust, ruimte en authentiek leven? Bruisende steden, interessant bedrijfsleven en een rijke historie. Ga het allemaal ontdekken in verrassend Twente!

Personeelsreis Utrecht Personeelsreizen

Personeelsreis Utrecht

Wat heeft een personeelsreis Utrecht te bieden? Enorm veel! Een prachtige stad, centraal gelegen in Nederland en met veel te doen en te beleven. Wat dacht je van een spannende escape game in het centrum van Utrecht of een lunch tijdens een boottocht in de grachten!

Duitsland
Personeelsreis Berlijn Personeelsreizen

Personeelsreis Berlijn

Een personeelsreis Berlijn begint het lekkerste met de trein. Binnen enkele uren in hartje Berlijn en klaar voor een paar dagen genieten van deze metropool. Oude trabantjes rijden, een spannende city game of de Brandenburger Tor bezoeken. Genoeg te beleven!

Personeelsreis Münster Personeelsreizen

Personeelsreis Münster

Je zal niet als eerste denken aan een personeelsreis Münster, maar toch is het waard om er eens beter naar te kijken. Een prachtige stad, een Dom, een stadsmeer, een beroemde kerstmarkt en diverse kastelen in en rond de stad. Wat een reis maken we voor jullie groep!

Personeelsreis Hamburg Personeelsreizen

Personeelsreis Hamburg

Al eens een personeelsreis Hamburg gedaan? Dat is écht een aanrader! De stad heeft enorm veel te bieden en heeft voldoende hotels voor grote groepen. Spektakel op het water met RIB boten, een rondvaart naar de havens, een rondleiding bij de Airbus fabriek, met Segways de stad verkennen, gezellig op stap op de Reeperbahn,.... Moet ik nog even doorgaan?

Personeelsreis Keulen Personeelsreizen

Personeelsreis Keulen

Bij een personeelsreis Keulen valt de reistijd vaak mee. Ondanks de korte rit, heb je gelijk het Duitse gevoel. Een prachtige Dom, de brede rivier de Rijn en altijd wel een gezellig brauhaus in de buurt voor een vers gebrouwen biertje. Wat een mooie stad voor een reis met collega's!

België
Personeelsreis Antwerpen Personeelsreizen

Personeelsreis Antwerpen

Genieten staat voorop bij een personeelsreis Antwerpen. Lekker slenteren door de straatjes van de start, een koud biertje op het terras van de Grote Markt of met RIB boten varen door de Schelde. Antwerpen is een stad die bruist!

Personeelsreis Brugge Oostende Personeelreizen

Personeelsreis Brugge & Oostende

Bij een personeelsreis Brugge & Oostende heb je het beste van beide werelden. Genieten van het middeleeuwse stadje Brugge, met kleine straatjes en historische gebouwen. Daarnaast lekker wakker worden aan het strand, genieten van de Zee en leuke activiteiten. Een reis die je niet snel zal vergeten!

Personeelsreis Brussel Personeelsreizen

Personeelsreis Brussel

Als je een personeelsreis Brussel gedaan hebt dan heb je een bijzondere bestemming bezocht. De hoofdstad van Europa heeft een hoop te bieden aan gezellige terrassen, bourgondisch leven, maar zeker ook aan culturele hotspots. En voor de actievelingen onder jullie? Wat dacht je van een spannende city game of een tocht met elektrische steps!

Personeelsreis Gent Personeelsreizen

Personeelsreis Gent

Bij een personeelsreis naar Gent ontdek je het best bewaarde geheim van Europa. Een prachtige historische stad met grachten en authentieke historische panden. Een prachtige stad om te ontdekken overdag, maar 's avonds komt deze stad opnieuw tot leven. Het is genieten tot in de late uurtjes.

Thema
Landrover Experience International

Landrover Experience International

We nemen je mee op een bijzondere personeelsreis, waarbij je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zou belanden. Proef de sfeer van het buitenleven, geniet van het ruige landschap en ervaar de kracht van de Landrovers. Met teamwork komen we allemaal op de eindbestemming. We verzorgen deze onvergetelijke reis in meerdere landen. verzorgen.

Peking Express Europe

Peking Express Europe

Wie kent Peking Express niet! Op basis van dit spannende tv-programma hebben we een personeelsreis samengesteld. Deze is te spelen in diverse landen in Europa, waarbij we je tijdens de reis meenemen in dit unieke spel. Beleef het land op een unieke manier, waarbij wij jullie de mooiste plekken laten zien. Uiteraard is er, naast het spel, ook tijd voor gezellig samenzijn met collega's!

Hunted Game Europe

Hunted Game Europe

Je zal het TV-programma vast kennen. Wij hebben in ieder geval een themareis ontwikkeld in dezelfde sfeer, met een hoop spanning en sensatie. Een personeelsreis die al vóór de reisdatum kan beginnen, waarbij we 'hunters' en 'the hunted' selecteren en waarbij we een leuke mix hebben van opdrachten en gezellig samenzijn. Een reis om niet snel te vergeten!

CSI International

CSI International

CSI International is een spannende game die we spelen tijdens jullie personeelsreis, we kunnen zelf als beginnen vóórdat jullie reis begint! In diverse steden hebben we een uitdagend scenario uitgerold, die door jullie moet worden opgelost. We legt de juiste links, lost de opdrachten op en ontrafel het geheim?!

Expeditie Robinson Europe 2

Expeditie Robinson Europe

Expeditie Robinson, maar dan in het buitenland. Een spannende personeelsreis die je meeneemt in de proeven, samenwerking en uiteraard de spannende Eilandraad. Jullie reis is van begin tot eind in Robinson-sfeer en wordt natuurlijk afgesloten met een spannend eindspel. Wie wordt de nieuwe Robinson?!

Escape Game International

Escape Game International

Een Escape Game als personeelsreis, hoe leuk is dat! We spelen het spel in diverse steden in Europa en het doel is duidelijk...ontsnap uit de stad en open de laatste kluis. Dit kan alleen door in je team goed samen te werken en de diverse opdrachten onderweg goed uit te voeten. Het spel wordt tijdens de reis langzaam opgebouwd en laat beetje bij beetje z'n geheimen los. Laat je meeslepen in deze spannende themareis!

Wie is de Mol Europe 2

Op jacht naar de Mol Europe

Wil je ook eens meedoen aan ``Op jacht naar de Mol``? Hoe gaaf om dat als personeelsreis te spelen. Het spel start al vóórdat de reis begint; mollen aanwijzen, opdrachten versturen, de spanning voeren we langzaam op richting de vertrekdatum. En tijdens jullie reis spelen we het spel gewoon door. Altijd op je hoede, totdat we het spannende eindspel gaan spelen in het centrum van een mooie Europese stad. Op deze manier zal je de stad nooit weer beleven!

Citycaching Game Europe Personeelsreis

Citycaching Game Europe

Bij Citycaching Game Europe combineer je een gezellige personeelsreis naar een leuke stad in Europa, met een spannende activiteit. Een activiteit die je niet in teams TEGEN elkaar speelt, maar MET elkaar! Het gezamenlijke doel zorgt dat de reis een extra dimensie krijgt. Daarnaast kom je door de activiteit op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Allemaal op een ongedwongen manier en uiteraard genoeg tijd om te genieten van de stad zelf!

  Meer informatie ontvangen?

  Wil je meer informatie ontvangen over dit event? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ben je nu al enthousiast over Contactmakerz en ontvang je graag een uitgewerkte offerte, vraag die dan hieronder aan. Uiteraard mag je ons ook eerst bellen of mailen!

  Uw gegevens

  Onze klanten

  Cases 'personeelsreis'

  Extra informatie

  Tijdsduur

  2 uur

  Locatie

  Oldenzaal

  Inclusief

  Beschermende Kleding, Diverse spuitbussen, Professionele begeleiding

  Exclusief

  BTW, Reiskosten

  Aantal deelnemers

  15 – 500 personen

  Bijzonderheden

  Minimaal 3m2 vrije ruimte per persoon. Voor binnen: goede ventilatie!

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Personeelsreis” te beoordelen