fbpx

icon_widget_image Ma - Za: 09:00 tot 17:30 uur Zondag - gesloten icon_widget_image Postbus 411 - 7570 AK Oldenzaal icon_widget_image +31 (0)541 745230 icon_widget_image contact@contactmakerz.nl

Bedrijfsfamiliedag

0,00

Als je een bedrijfsfamiliedag organiseert dan wil je ook het thuisfront bedanken en betrekken bij het wel en wee van het bedrijf. Een unieke gelegenheid om ook de familieleden contact te laten maken met het bedrijf en ze het juiste gevoel mee te geven. Zo’n bedrijfsfamiliedag kan natuurlijk op het eigen bedrijfsterrein, maar dat hoeft niet. We hebben een groot aanbod aan geschikte locaties voor een perfecte bedrijfsfamiliedag. Denk aan een leuk festivalgevoel op een recreatieterrein of een meer urban event bij een mooie stadslocatie of in een stadspark. En de invulling? Die is divers. We sturen je daar graag wat meer informatie over.

Quick info

Beschrijving

Betrek de familie!

Bedrijfsfamiliedag organiseren

Als je een bedrijfsfamiliedag organiseert dan wil je ook het thuisfront bedanken en betrekken bij het wel en wee van het bedrijf. Een unieke gelegenheid om ook de familieleden contact te laten maken met het bedrijf en ze het juiste gevoel mee te geven. Zo'n bedrijfsfamiliedag kan natuurlijk op het eigen bedrijfsterrein, maar dat hoeft niet. We hebben een groot aanbod aan geschikte locaties voor een perfecte bedrijfsfamiliedag. Denk aan een leuk festivalgevoel op een recreatieterrein of een meer urban event bij een mooie stadslocatie of in een stadspark. En de invulling? Die is divers. We sturen je daar graag wat meer informatie over.
bedrijfsfamiliedag 2

Invulling bedrijfsfamiliedag?

Een bedrijfsfamiliedag organiseren is leuk, maar hoe ga je dat invullen? Dat hangt natuurlijk van veel dingen af, waarvan de locatie een belangrijke is. Wat past er bij de locatie en wat is er fysiek überhaupt mogelijk. Van daaruit gaan we verder.

Een bedrijfsfamiliedag voor iedereen!

Bij een bedrijfsfamiliedag zorgen we voor vermaak voor jong en oud en vooral lekker ongedwongen. Kinderen in alle leeftijdsgroepen kunnen we iets bieden, zoals bijvoorbeeld een leuke circus workshop (eventueel met een optreden voor de ouders), graffiti spuiten of DJ skills leren. Soms regelen we zelfs een professionele crèche, zodat ook de ouders even de handen vrij kunnen hebben. Via ons label Uitjesclub, hebben we nog veel meer activiteiten die we gebruiken voor een bedrijfsfamiliedag, jubileum event of bedrijfsuitje, zoals o.a, een roofvogel demonstratie, Landrover rijden, handboog schieten of drone vliegen. Binnenkort een kop koffie doen?

Al 20 jaar ervaring

Al 20 jaar actief in feesten en evenementen

Ervaren eventmanagers

Het hele traject contact met je eigen eventmanager

Eigen catering

We kunnen zelf food & drinks verzorgen

VX Company Application Lifecycle Management | Bedrijfsuitjes

Bianca de Vijver

Onder begeleiding van twee enthousiaste medewerkers van Contactmakerz hebben wij met 17 collega’s een Ketting Reactie XXL gebouwd. Samenwerken, communiceren, verbinden, werken met een bonte verzameling aan materialen en als slot een knallende finale. Een erg originele activiteit voor een gezellige middag. Dank jullie wel voor een leuke middag!

Araco International | Bedrijfsuitjes

Brigiet ter Mors

Ik werk al wat langer met deze mensen en ik weet gewoon dat het altijd goed geregeld is. Ze hebben ervaring en dat merk je niet alleen tijdens een event, maar ook bij de keuze van het programma en locatie.

Topicus | Personeelsreizen

Elise Oude Scholten

We hebben al meerdere keren geboekt bij Contactmakerz en het label Uitjesclub. Ik heb een goed en vertrouwd gevoel bij ze, ze luisteren echt naar je en ze voelen precies aan, wat mijn wensen zijn.

Pharmaline | Jubileum-event

Roy Kraster

We hebben via Contactmakerz een heel gaaf bedrijfsuitje gehad. Een spannend event, geheel op maat gemaakt. Het was een jubileum, dus Contactmakerz had extra uitgepakt volgens mij. Top!

Food & Drinks

We hebben de catering in eigen beheer, dus kunnen ook tijdens een bedrijfsfamiliedag op jullie eigen bedrijfsterrein goed uitpakken! Enkele voorbeelden:

Foodtrucks in festivalsfeer

Een afsluitend zittend diner, binnen of buiten!

Foodstands in landenthema's

Walking dinner of 'food to go'

  Meer informatie ontvangen?

  Wil je meer informatie ontvangen over dit event? Vul dan het formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk een reply. Ben je nu al enthousiast over Contactmakerz en ontvang je graag een uitgewerkte offerte, vraag die dan hieronder aan. Uiteraard mag je ons ook eerst bellen of mailen!

  Uw gegevens

  Onze klanten

  Cases 'bedrijfsfamiliedag'

  Extra informatie

  Tijdsduur

  2 uur

  Locatie

  Oldenzaal

  Inclusief

  Beschermende Kleding, Diverse spuitbussen, Professionele begeleiding

  Exclusief

  BTW, Reiskosten

  Aantal deelnemers

  15 – 500 personen

  Bijzonderheden

  Minimaal 3m2 vrije ruimte per persoon. Voor binnen: goede ventilatie!

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Bedrijfsfamiliedag” te beoordelen